Att sprida julglädje

"The best way to spread christmas cheer, is singing loud for all to hear!"
 
Hur kan vi jultokar hjälpa till att sprida julglädje bland resten av befolkningen som inte är riktigt lika entusiastiska? Jag har funderat en del på detta. Julen blir ju roligare om alla är engagerade i alla aktiviteter och har lika mycket julkänslor som en själv. Därför har jag satt ihop tre enkla knep för hur du i år kan sprida julglädje till alla runt omkring!
 
1. Baka julkakor och ta med till jobb/skola/middagar. Alla älskar ju julgodis och en gammal vanlig tisdag på jobbet blir ju bra mycket roligare med något gott och juligt att snaska på. Jag vet själv hur glad jag blev när jag jobbade och en kollega eller till och med en kund ibland tog med sig något gott. Detta blev så klart mycket vanligare runt jul vilket gjorde långa arbetsdagar mycket behagligare.
 
2. Ta med en vän på en julig fika. Det kan vara stressigt i december och att få tid att träffa folk är ibland inte så lätt. Att möta upp en vän snabbt efter jobb och bjuda hen på en kopp varm choklad är lätt och behöver inte ta en lång stund för de allra mest upptagna. 
 
3. Anordna julfilmskväll. Bjud in lite folk och bjud på juliga snacks. Sätt på en mysig julfilm och tänd juligt doftande ljus. Om det snöar ute är det ett stort plus.
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Julig toalett

Detta är en konstig rekommendation att få på facebook eftersom jag inte ens använder wish men trots det är det väldigt passande för en julälskare som mig. Du kan numera alltså pynta även din toalett till jul om lusten faller på. Jag tycker de är hur gulligt som helst men jag funderar mer på hur hygieniskt det kan vara?
Är detta något ni kan tänka er investera i till jul?
 
Pynt | | 2 kommentarer |

Årets julskiva

Det känns som att det varje år är någon som släpper en ny julskiva. I år ryktas det om att ingen mindre än Gwen Stefani ska släppa en. Jag är intresserad av att höra hur det skulle låta. Hon känns inte riktigt som en julskivamänniska för mig haha. Om ryktena stämmer återstår dock att se då hon inte bekräftat något själv. 
 
 
Okej jag hörde nyss på detta klippet från the voice och fick sjukt mycket julkänslor haha. Om skivan går i denna stilen kommer jag verkligen gilla den. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp