Happy Halloween!

Glad Halloween på er allihopa. Jag kom precis hem från en jättemysig Halloweenyogaklass. Det var en bikram klass och alla var utklädda. Att yoga i 90 minuter i ett 40 graders varmt rum med tjocktröja blev väldigt jobbigt kan jag säga men det var skitkul. Nu är jag hemma igen och har precis som de senaste åren badat med Lord of Misrule som är en av de bästa badbomberna genom tiderna. Den luktar som inget annat (väldigt gott) och vattnet blir rött som vin eller blod vilket är helt perfekt för Halloween. Något annat jag gör varje år på Halloween är att se på The Nightmare Before Christmas och äta pop corn så det tänker jag göra nu. Jag önskar er alla en härlig Halloweenkväll så kan vi tagga jul 100% imorgon!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Halloween 2017

I lördags gick årets Halloweenfest av stapeln och jag tänkte dela med mig av lite bilder från festen. Jag var oerhört nöjd med årets dekorationer. 
 
 
Det bjöds på snacks i stora mängder
 
 
 
Denna pumpan skar jag ut och blev väldigt nöjd hehe.
 
 
Även en vinfylld pumpa fanns tillhand
 
 
Det fanns också ett photo boo-th med en polaroidkamera för att föreviga kvällen.
 
 
Bland alla fina utklädnader skulle en vinnare röstas fram. Årets blev Anna Book vilket jag inte fick bild på tyvärr.
 
 
I år klädde jag ut mig till Darla från Hitta Nemo (Jag har en tandställning också som inte riktigt syns på bilden).
 
 
Festvärdarna var Aladdin och Anden.
 
 
Och här har vi även Duff man, Charlie Chaplin och ett påsytt ansikte.
 
Bland festattraktionerna fanns en sockervaddsmaskin som jag var in charge of till en början men som alla gick bananas över senare på kvällen haha. 
 
Det var alla bilder jag fick tyvärr. Vi hade mycket mer pynt och annat som jag hade velat fota men glömde ju bort det under kvällen gång givetvis. Är det någon av er som också haft eller har varit på Halloweenfest ännu?
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

Monster's Ball

Idag är dagen för vår stora Halloweenfest! Jag ska snart sticka iväg och hjälpa till att pynta lokalen men tänkte slänga in ett inlägg här först. Jag började dagen med badbomben Monster's Ball från Lush. Den luktar sinnesjukt gott och blir så fin i badet. Undertiden jag badade såg jag ett avsnitt Stranger Things som passar så sjukt bra till Halloween. Jag gör mig inte redo till festen förrän senare men visar hela min utklädnad ikväll eller imorgon. Ska bli riktigt kul. Jag spenderade gårdagen med att skära ut en pumpa och lite annat till festen så nu är jag riktigt taggad!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp