Tomtebyn

I helgen var jag och mina vänner på vårt årliga julbesök i Tomtebyn på Vellingeblomman. Det var smockfullt eftersom det var söndag och jag måste säga att det är inte lika bra som det har varit en gång i tiden. Det finns inte lika mycket fint granpynt som det en gång funnits är väl det största problemet sen kan jag inte riktigt sätta fingret på vad det är men de har satsat väldigt mycket på att sälja ätbara saker istället för julpynt. Är man som jag inte heller helt frälst på småtomtar blir utbudet med ens tio gånger mindre. 
 
En del småsaker köpte jag i alla fall med mig hem. Det blev lite girlanger till min stora gran. Likadana som jag har i min lilla sovrumsgran fast i guld. Sedan en julstjärna som ska planteras om tids nog och ett juligt yankee candle. Jag var egentligen ute efter doften christmas cookie men den fanns inte och denna var ganska lik.
 
 
 
Den klassiska bilden på Naomi i sitt önskehår.
Allmänt | | En kommentar |

Söndag kväll

Hello everybody! Idag var jag på Tomtebyn! Intressant värre eller hur haha? Om ni är intresserade av vad jag köpte där får ni titta in imorgon.
 
Ikväll ska jag ha myskväll. Det stormar typ ute och jag funderar för stunden på om jag ska göra glögg eller julte... tuffa beslut ska tas som ni kan se. Jag kom precis ut ur ett juligt bad också. Det var badoljan Tree-D som hjälpte mig lyxa till kvällen idag. 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Julpynt deluxe

Jag har julpyntat! Det är det tidigaste jag har varit ute men jag tänkte varför vänta liksom? Jag vill hinna njuta så länge som möjligt och jag är dessutom lite stressad över att hinna med allt jag vill i jul så det är bättre att dela upp det. Jag har fortfarande en del jag planerar att göra i pyntväg och så klart har jag inte köpt en riktig gran än men jag visar allt efter hand som det kommer upp. Här är lite bilder på det jag gjort!
 
 
 
Här kan ni se mina färgglada lampor på balkongen. De gör mig så glad varje gång jag ser dem!
 
 
En liten krubba. Stjärnljusen har jag alltid framme men de passar extra bra så här i juletid.
 
 
En liten krans på insidan av dörren.
 
 
Klassiska ljusstakar i vardagsrummet
 
 
och dessa fina sladdlösa i köket
 
 
mina julkuddar plockades fram (jag vill dock köpa fler i år)
 
Det var allt jag plockade fram for now. More to come!
Allmänt | | Kommentera |
Upp