In this town we call home...

Everyone hail to the pumpkin song!
 
Nu har det blivit dags för mig att se första julfilmen för säsongen! Jag börjar alltid julfilmssäsongen med den underbara filmen "The Nightmare Before Christmas" eftersom att det är en bra övergångsfilm mellan Halloween och jul. Vanligtvis firar jag 31 oktober med den men eftersom jag jobbar imorgon kväll kör vi det idag istället. Jag kom precis upp ur ett halloweenigt bubbelbad och gjorde mig en kopp chai te och hoppade in i julpyjamasen så nu är jag helt avslappnad och redo för film.
 
Jag har också än så länge lyckats med att ta saker som de kommer denna säsongen. Längtar inte för mycket till saker och ting men njuter till fullo av dem när de väl kommer. Jag lyssnade till exempel inte på julmusik förrän förra veckan vilket är väldigt, väldigt sent i min värld och jag har inte varit sugen på att se på julfilmer heller. Nu börjar dock lusten komma mer och mer och jag är så glad att vara just i den säsongen jag är för tillfället.
 
 
Nej jag sitter inte och pointar så med foten vanligtvis men vad gör man inte för bilden... som sen också blev ful haha. Men skitsamma jag vill njuta av filmen och inte kämpa med att ta en fin bild.
Allmänt | | Kommentera |

Hösten ger mig värme

Idag droppade temperaturen från ingenstans och stämningen i staden förändrades med den. Natten ska frambringa första minusgraden för vintern (en intressant vändning med tanke på förra veckans temperaturer över 20 grader) och folk pälsar på sig, gatorna blir rymligare och hemmen bonade. 
 
Jag hade en liten konstig start på hösten. Istället för förväntan och glädje kom ångest och känslan av förlust. Nu har det dock ändrats. Flera varma bad har tagits, julpyjamaser utnyttjats och filtar svepts. Ikväll sitter jag här och lyssnar på min nya oktoberlista på spotify och målar och äter höstsnacks. Livet är guld!
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Yankee Candle

Hej alla glada! Jag är nyss hemkommen från Vellingeblomman där det, trots att halloween är i full sving, hade plockats fram lite julgrejer. Jag väntar med att blogga om det tills tomebyn officiellt slår upp dörrarna för i år men jag fick med mig ett juligt inköp hem ändå. Det blev ett stort ljus från yankee candle i doften cinnamon & cedar som luktar exakt det den låter som, kanel och julgran. Jag längtar till att tända det när jag bränt upp mitt sista höstiga doftljus.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp