Höst hos mig

Jag sa ju att jag skulle höstpynta och nu har jag börjat! Än så länge är det bara byrån i min hall som fått sig ett lyft men jag vill gärna göra lite (mycket) till. Jag är besatt av det. Det enda jag gjorde var att ställa fram ett par pumpor mig mamma köpte till mig med mitt nya pumpkin butter ljus. Jag väntar dock med att tända det tills det är mer höstigt ute. Ljusslingan har jag alltid framme men den gör sig ännu bättre med pumporna.
 
 
 
Tanken är att göra något mysigt med kottar och andra naturmaterial och kanske ställa en större pumpa utanför dörren. Har ni fler idéer är de varmt välkommna. 
 
Allmänt | |
#1 - - Jul hos Linda:

Åh, är du nöjd med Woodwick? Jag har funderat på att köpa såna i stället för Yankee candle, men sedan har jag bara blivit bekväm och tagit det som jag vet är bra liksom. :'D

Svar: Jag har faktiskt inte tänt det än eftersom det var en så höstlig doft ville jag väntar lite. Men jag kan recensera det när jag provat det :)
mykindofchristmas.blogg.se

#2 - - Lisas Vinterland:

Men så galet mysigt! Älskade höst! <3 Jag har storstädat och sitter och funderar på hur jag ska göra höstfint nu. Har mest en massa sommarsaker uppe!

Svar: Oj då är det dags att ta bort de nu och ta fram höstsakerna haha
mykindofchristmas.blogg.se

Upp