Synd om mig

Här sitter jag och tycker synd om mig själv. Jag har haft fyra näst intill sömnlösa nätter på grund av min monsterhosta och nu är jag täppt i näsan också till råga på allt. Men som om inte det vore nog har jag inte tid att vara sjuk på grund av hur mycket plugg jag har. Värst av allt är dock att mitt wifi inte funkar hemma. Det är så frustrerande. Jag måste hem till Mamma och Pappa varje gång jag ska plugga och nu är min surfmängd slut på telefonen för denna perioden. Det betyder att det inte blir något av den lilla tid jag hade kunnat blogga vilket är jättetråkigt för det är nu det är som roligast att blogga... Det var min lilla klagorant för denna gången.
 
Det lilla juliga jag faktiskt har hunnit keep up with är julkalendern och jag måste säga att jag faktiskt gillar den jättemycket. Den är hur mysig som helst. Så när jag är färdig med plugget för ikväll ska jag göra en kopp varm choklad och se dagens avsnitt. Det längtar jag till!
 
Om en vecka är i alla fall tentan över och då kan jag börja slappna av lite smått. Sedan är det snart jul vilket ska bli alldeles... alldeles underbart!
 
 
Allmänt | |
Upp